Saturday, June 2, 2012

Ubahsuai Bangku Sosial ke Bentuk Kreatif

 Mengubah sesuatu yang sedia ada atau mencipta sesuatu yang baru, yang mana korang rasa paling susah? Mestilah mencipta sesuatu yang baru kan?Tapi mengubah sesuatu yang sedia ada untuk menjadi lebih kreatif pun tak kurang gak kot susahnya.Untuk acara seni kontemporari Beaufort04 yang berlangsung di De Haan, Belgium Jeppe Hein telah mengubahsuai bangku sosial ke bentuk yang lebih kreatif dan meletakkan nya di seluruh bandar De Haan.Jom kita tengok gambar-gambar ciptaan beliau.

via

4 Comments
Comments

4 comments:

  1. Nak beli satu lah kat rumah hehehe..

    Jom sertai contest blog mahamahu hadiah wang tunai untuk 50 pemenang akan dapat..

    ReplyDelete
  2. kreatif noh. tak le boring kalau time tunggu bas berejam rejam tu. leh la dok main mkian ngan kerusi tu. boleh gitu?

    follow u.

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu....klu kna kerusi yg tggi tu,dengan bas pun kna tinggal...hehehe.i follow u too

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...