Wednesday, June 20, 2012

Kesan Khas Dalam Filem yang Kita Tak Tahu

Kita semua tahu kan terdapatnya kesan khas untuk menarikkan lagi sesuatu filem tu tapi kita tak tahu bagaimana diorang lakukan.Kali nie jom kita tengok apa yang ada disebalik kesan khas yang diorang lakukan.

via

8 Comments
Comments

8 comments:

  1. punye la mnanngis tgk cite titanic time diorg dlm air..pdahal cmtu je berlakon..huhu..pandai2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhu...klu betul2 tgh laut diorang plak yg betul2 nangis..

      Delete
  2. Replies
    1. tu laaa....mcm2 yg xkita terpikir disebalik filem tu

      Delete
  3. owhhh camtu rupenye...hoho, tau yg efek kat laut tu je, diorng wat swimming pool...kehkeh...yg lain tu haha tak sangke lak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermmm...kebykkan pun mmg mcm tu tp kita jer xtau mcm ner..

      Delete
  4. kita tahu sebenarnya..tapi kita tak kisah sebabnya hiburan semata2.

    ReplyDelete
  5. i am your father!!! no its not true!!well... if true, luke nak gi tido lah =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...