Sunday, September 23, 2012

Jongkong Emas Palsu

Sendiket emas palsu telah menyebabkan kerugian berjuta-juta ringgit di dalam sesebuah negara termasuklah Malaysia.Disebabkan itulah jugak kebanyakkan perniagaan yang melibabkan pajak gadai menghentikan sementara waktu pengambilan pajak gadai melibatkan jongkong dan dinar.Korang pernah tengok bagaimana rupa bentuk emas palsu? Jom kita tengok.....

via
3 Comments
Comments

3 comments:

  1. Nasib baik teman tak terjebak dlm investment nie...

    ReplyDelete
  2. Sekarang nie kalau nak melabur pun melabur melalui yang dah popular jer.....syarikat2 atau kedai2 yang baru nie kna berhati-hati skit.saya pun skrg beli kt public gold n dinar kelantan jer..takut laa kna tipu.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...