Saturday, April 21, 2012

50 Gambar Binatang Yang Diambil Pada Masa Terbaik

Gambar binatang memang mudah untuk diambil tapi gambar bintang yang diambil pada sesuatu masa yang tepat bukan mudah untuk dilakukan. Ketinggalan satu saat jer dah cukup untuk merugikan satu gambar yang menarik.Mungkin jugak ia memerlukan tuah untuk menghasilkan gambar sebegini.Korang boleh lakukan? Jom kita layan 50 gambar yang berjaya diambil tepat pada masanya.

via
7 Comments
Comments

7 comments:

  1. lawa gler semua gambar ni...

    ReplyDelete
  2. bukan lawa jer tapi time ambik gambar tu pun lawa gak

    ReplyDelete
  3. WAH , smart sangat , sukerr giler ..

    ReplyDelete
  4. Boleh saya share entri nie di blog saya tak ?

    ReplyDelete
  5. Subahanallah...sy takjub tgk pic2 nie...indh sgt ciptaan Dia n aturan Nya...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...