Wednesday, May 9, 2012

"In the Car" dari Jurugambar Terkenal

Korang  minat fotografi? Sekarang kan dah popular dengan DSLR,so mesti dah ramai jurugambar yang wujud di Malaysia kan.Dan ada gak yang masih baru nak berjinak-ninak dengan DSLR nie.Ditambah pulak dengan upah fotografi untuk majlis kahwen yang mahal,maka tak hairan laa kalau wujudnya jurugambar diMalaysia ni cukup mendadak. Tapi nak tau tak macam mana nak cepat menonjol dalam fotografi?satu jer jawapannyer.....dengan idea kreatif.Contoh yang bleh aku bagi kat sini adalah jurugambar bernama Ashot Gevorkyan ni.Dilahirkan pada 20 Feb 1988.Masih muda kan?Tapi dia nie dah menang pelbagai anugerah dan pengiktirafan disebabkan idea kreatif dia nie.Kat sini aku nak tunjukkan idea yang bertajuk "In The Car".Korang layan erk macam mana dia olah tajuk nie dengan menggunakan kamera dia.


 via
4 Comments
Comments

4 comments:

  1. kreative and creepy sket.... huhuhu

    ReplyDelete
  2. memang menarik , kelakar dan penuh hasil seni. bravo!

    ReplyDelete
  3. kalau tengok hasil dia kat Ashot Gevorkyan.blogspot pun memang kreatif dan lain dari yang lain.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...